014 karate klub.jpgU subotu 05. Aprila u Čačku je u organizaciji karate kluba “Borac” i Karate Federacije Srbije održan veliki međunarodni tradicionalni karate turnir “ZLATNI POJAS ČAČKA”, za mlađe kategorije na kome je nastupilo oko 100 klubova iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne gore. Turnir je bio izuzetnog kvaliteta a najmlađi karatisti karate kluba “014 Valjevo” su ostvarili zapažene rezultate i ovoga puta osvojivši ukupno 9 medalje i to 2 srebrne i 7 bronzanih.
Srebrne medalje u katama pojedinačno pripale su Nikolini Đurić u A klasi i Maši Jovanović u B klasi. Bronzanim odličjima okitio se kata tim pionirki ( Maša i Doroteja Jovanović i Nikolina Đurić) i u pojedinačnim nastupima u svojim uzrasnim kategorijama Doroteja Jovanović, Milica Jovanović, Lazar Beljić, David Petrović i Maša Jovanović i Nikolina Đurić u svojim godištima u apsolutnom nivou.
Treneri kk”014 Valjevo” Milan Lepojević i Predrag Branković ističu da su zadovoljni postignutim rezultatima na ovom turniru koji je bio izuzetnog kvaliteta i još jedna dobra provera trenutne forme najmlađih takmičara pred državno prvenstvo koje ih uskoro očekuje.
Narednog vikenda starije uzrasne kategorije kk”014 Valjevo”, kadete, juniore, mlađe seniore i seniore očekuje nastup na istom turniru “ZLATNI POJAS ČAČKA” na koe očekuju kontinuitet postizanja odličnih rezultata.
Karate klub “014 Valjevo”, je jedini klub u našem gradu koji se takmiči u jedinoj legitimnoj i priznatoj Karate Federaciji Srbije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…