Početna Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

RTV Marš – pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela Marsh.rs portala i svih njegovih delova firme “RTV Marsh d.o.o.” (u nastavku samo Marsh.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Marsh.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Marsh.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.


Marsh.rs Portal Firma “RTV Marsh d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Marsh.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Marsh.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Marsh.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
Marsh.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Marsh.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i Marsh.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup Marsh.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava Marsh.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Marsh.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Marsh.rs, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Marsh.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice Marsh.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Marsh.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici Marsh.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Marsh.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Marsh.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Marsh.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Marsh.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Marsh.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Marsh.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube RTV Marš objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji RTV Marš nema niti može imati uticaja. Samim tim RTV Marš nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila Marsh.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Marsh.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Marsh.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.
Comments are closed.