Da li mislite da je trgovina u savremenom veku znatno olakšana pojavom interneta i svih pogodnosti koje internet nudi?

Da, i te kako da jeste, jer možete da obavljate porudžbine u bilo koje doba dana, bilo kog dana u nedelji, jer online prodavnica radi 00-24, a nema neradne dane, tako da ne morate da to radite u radno vreme.

Da li smatrate da je poručivanje lakše preko interneta nego tradicionalno, putem telefona?

Poručivanje je svakako brže i jednostavnije nego na druge načine a evo i zašto, jer sistem u online prodavnici već ima sve vaše podatke (koje ste uneli prilikom prijavljivanja) tako da je potrebno samo da izaberete proizvode i njihovu količinu.
Jednostavnije je poručivanje, kad jednom savladate online proceduru, posle toga ne morate da radite dupli posao (npr. pretraživanje i ručno beleženje proizvoda i telefonsko poručivanje)

Postoji li mogućnost nesporazuma u vašoj porudžbini online preko interenta, recimo da vam stigne nešto što niste poručili?

Tačnost porudžbine je potpuna odmah dobijate potpunu informaciju o vašoj porudžbini i naručena roba je rezervisana za vas. Retki su slučajevi da dođe do nesporazuma jer ipak se radi o sistemu koji je isprogramiran do najsitnijih detalja, mada svakako bagovi se dešavaju ali retko.

Postoji ili mogućnost popusta u online prodavnici ili nekih posebnih akcija?

Postoje posebne pogodnosti i akcije za online kupovinu, koje će povremeno biti , biće prilika da dobijete robu pod povoljnijim uslovima kada je poručite putem online prodavnice. I što je najvažnije NE MORATE DA ODLAZITE u prodavnicu. Sve što vam je potrebno pronaći ćete u online prodavnici na internetu.

Koje su još pogdonosti internet prodaje i online trgovine?

Funkcionalnosti internet prodavnice omogućavaju Vam trenutni pregled da li željenih proizvoda ima na lageru, kao i pregled sličnih proizvoda, što je jako bitno, jer u tradicionalnom slučaju vi morate otići do prodavnice, iz koje možete izaći praznih ruku, ako željnog proizvoda trenutno nema na stanju, i džaba ste odlazili, ovako štedite svoje vreme, i olakšavate sebi.

Koji su uslovi pristupa online prodavnici, da li morate imati neke posebne uslove kao što su lokacija ili specijalan uređaj?

Nebitno je gde se trenutno nalazite jer online prodavnici možete da pristupite preko bilo kog pametnog telefona dovoljan je samo pristup Internetu.

Da li možete da proverite šta ste poručivali u prethodnim periodima, ili je to onemogućeno?

Istorija prethodnih porudžbina vam je uvek dostupna u internet prodavnici i pomoću nje možete da poručite ponovo istu listu proizvoda ili da je izmenite po potrebi.

Navedite mi još neke prednosti online trgovine, po čemu je bolja od tradicionalne?

Prevashodno iz sledećih razloga:

1. Kupovina iz udobnosti Vašeg doma.
2. Dostupnost informacija i pretraživanje.
3. Velika mogućnost izbora.
4. Štedi se vreme i novac.
5. Izbegavaju se gužve i redovi u prodavnicama.
6. Nema radnog vremena prodavnice.
7. Diskretnost (niko sa strane ne možete videti šta ste naručili i šta kupujete)
8. Možete kupovati ili slati poklone širom sveta.
9. Isporuka na kućnu adresu.

I za kraj, šta biste poručili budućim potencijalnim kupcima, zašto da se odluče na kupovinu od kuće preko interneta a ne odlaskom u prodavnicu?

Zato što je sve na klik od vas!
Pametni telefoni, tableti, laptopovi – pristup internetu je neograničen. Danas, više nego ikada, sve je dostupno. U Americi je studija pokazala da oko 70% ljudi poručuje hranu preko mobinog telefona. U svakom trenutku poručivanje je moguće, bilo da ste zaglavljeni u saobraćaju, bilo da se vozite autobusom ili ste negde na pauzi, a uskoro planirate kući. Dovoljno je samo da odaberete šta želite i hrana dolazi vama u susret, ili čak da rezervišete svoj termin kod frizera, masera ili doktora, danas je sve to moguće preko interneta. Vaše je samo da rezervišete i čekate dan rezervacije.

Prikaži još ovjava iz Home
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …