Živimo u savremenom veku kada je sve užurbano i na ’’dugme’’. Kao što svi znamo, vreme je najskuplji resurs uvek bio i biće. Istraživanja pokazuju koliko se sve više vremena troši na svakodnevne aktivnosti kao što su: pozivanja taksija, rezervacije mesta u restoranu, smeštaja u hotelu, zakazivanje kod frizera, doktora, traženje vodinstalatera i sl., pa čak i za traženje posla…

Šta je DOMZIS aplikacija?

DOMZIS predstavlja online pametnu platformu/aplikaciju koja služi da nam olakša svakodnevne aktivnosti.

U čemu je razlika između aplikacije DOMZIS i ostalih aplikacija?

Danas postoje takođe razne aplikacije, za taksi, za poručivanje hrane, za online pregled kod doktora, ali sve su to pojedinačne aplikacije, preko DOMZISA je sve to moguće u jednom. Dakle, aplikacija koja služi i za rezervaciju mesta u restoranima i za zakazivanje kod doktora/frizera/majstora, kao i za sve duge vrste online kupovine, iz butika, zdrave hrane, parfimerije, knjižare itd.

domzis1

Kako postati korisnik aplikacije DOMZIS?

1. Kliknite na dugme ispod
2. Instalirajte Domzis sa Apple ili Google prodavnice
3. Registrujte se preko vašeg Apple ili Google naloga
4. Verifikujte svoj telefon ako želite da naručujete

domzis2

Da li je DOMZIS aplikacija jednostavna za korišćenje?

Jeste, aplikacija podržava svakako Srpski jezik, i vrlo je jednostavna za korišćenje. Pored opcije poručivanja taxi vozila, postoji ponuda prodavnica i restorana sa katalogom proizvoda/usluga koje možete pregledati i svakako ako vam se nešto svidi i poručiti. Dobijate obaveštenje da je vaša porudžbina primljena, ili spremna za dostavu/preuzimanje. Prosto je, samo pratite upustva u samoj aplikaciji i ne možete pogrešiti.

Smatramo da možemo mnogo toga postići sa ovom pametnom aplikacijom i da će ona i te kako pomoći i olakšati ljudima njihove svakodnevne potrebe.

Zašto da koristite DOMZIS?

Zato što je vreme dragoceno, i ne treba ga gubiti čekajući u redovima, ili se zamarati bespotrebnim telefonskim pozivima, jer Domzis postaje svakodnevni alat – asistent koji rešava probleme i štedi vam vreme. Pruža Vam više mogućnosti u isto vreme.

DOMZISLogo-V3
Prikaži još ovjava iz Home
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …