MUP-auto.jpgPolicijski službenici Policijske uprave u Valjevu su dana 4. aprila ove godine, nakon dobro isplanirane operativne akcije usmerene na suzbijanje prometa opojnih droga na teritoriji grada Valjeva, uhapsili A.Ć. (1974) iz Valjeva i po ovlašćenju Višeg javnog tužioca odredili meru zadržavanja do 48 časova, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Naime, prilikom zaustavljanja i pregleda putničkog motornog vozila vlasnika M.M (1976) iz Valjeva, A.Ć. koji se nalazio u već pomenutom vozilu na mestu suvozača, odbacio je od sebe u travu dve pvc kese sa praškastom materijom svetlo braon boje za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine oko 25 grama.

Protiv osumnjičenog M.M. podnata je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio pomaganje A.Ć. u izvršenju navedenog krivičnog dela.

Nakon saslušanja pred Višim javnim tužiocem u Valjevu, osumnjičenom A.Ć. je od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu određen pritvor do 30 dana.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…