infakt__frame.jpgSedmočlana ekipa plivača Valisa predvođena trenerom Branislavom Kovačevićem postigla je odlične rezultate na prvom kolu prvenstva centralne Srbije održanom u Končarevu na dvadesetpetometarskom bazenu pokrivenom balonom. Najbolji rezultat postigla je Božica Andrić u disciplini 50m slobodno isplivavši lični rekord u vremenu 29.79 sekundi i osvojivši naslov juniorskog prvaka centralne Srbije, sa ovim vremenom Božica Andrić je u pomenutoj disciplini zauzela drugo mesto u apsolutnoj kategoriji.

U disciplini 100m delfin sa rezultatom 1:22,45 stigla je u cilj druga u juniorskoj konkurenciji. Slavica Božić je u vremenu novog ličnog rekorda isplivala trku 400m slobodno u vremenu 5:12,05 i zauzela drugo mesto u juniorskoj konkurenciji. Ostvarenim rezultatom 2:49,59 u disciplini 200m leđno, Slavica je osvojila još jednu srebrnu medalju za svoj klub. Dragojlović Nataša je u disciplini 50m slobodno u cilj ušla kao treća, ostvarenim rezultatom 31.72 sekunde. Sonja Lazić je u disciplini 400m slobodno zauzela treće mesto, rezultatom 5:23,43. Štafeta Valisa u sastavu: Nataša Dragojlović, Sonja Lazić, Anđela Lukić i Božica Andrić je i ove godine u disciplini 4x100m slobodno stigla do prvog mesta u juniorskoj kategoriji i osvojila titulu prvaka centralne Srbije.
“Nastupom na prvom kolu smo zadovoljni, što pokazuju i ostvareni rezultati, okrećemo se treninzima i pripremama za drugo i treće kolo, a potom i učešće na državnom prvenstvu. Na drugom kolu ćemo nastupiti u većem broju, a samo takmičenje i postignuti rezultati će biti pokazatelji kvaliteta naših mlađih kategorija”, kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…