infakt__frame.jpgPrva javna tribina Srpskog pokreta obnove u kampanji za parlamentarne izbore 16. marta počela je iz Valjeva. Potpredsednik SPO i narodni poslanik Aleksandar Čotrić rekao to nije slučajno jer je ta stranka i nastala u Valjevu. SPO na predstojeće izbore izlazi u koaliciji sa SNS i još nekim strankama sa željom da se dobije još veća podrška da Srbija postane uređena, demokratska i prosperitetna država.

Čotrić je pozvao birače da na predstojećim izborima glasaju za listu SPO i SNS i tako ubrzaju evropski put Srbije, ali i da to bude država u kojoj će se ubuduće najveća pažnja posvećivati poboljšanju kvaliteta života svakog čoveka, žene i deteta.

Predsednica Gradskog odbora SPO Valjevo Zorica Milinković podsetila je na snagu i uticaj ove stranke 90.-tih godina i smatra da je došlo vreme da se SPO revitalizuje i zauzme ono mesto na političkoj sceni koje mu pripada. Posebno je pozvala žensku populaciju da se odvaže i aktivnije uključe u politiku.

U GO SPO smatraju da su sve ideje dragocene i pozivaju sve stare članove koji su se u proteklim godinama pasivizirali da dođu i pomognu da stranka bude konstruktivna i jaka i na lokalu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…