zena_vozac.jpgNaplata parkiranja u gradu ce poceti u ponedeljak 5. oktobra od 7.00 casova, a ne od danas kako je prvobitno najavljeno, saopšteno je iz JKP „Vidrak”. Zbog potrebe da se precizno unesu neophodni podaci i postavi sistem koji ce dobro funkcionisati i koji ce doprineti uvodenju komunalnog reda u centralnoj gradskoj, pomeren je termin pocetka rada gradskog parking servisa.

Tim povodom, blagajna Vidraka radice danas i sutra od 7.00 do 20.00 casova, a u subotu do 17.00 casova. Iz ovog komunalnog preduzeca podsecaju da gradani sve detaljne informacije o sistemu naplate parkiranja mogu dobiti telefonom pozivom na broj 221-556, kao i na WEB sajtu www.jkp-vidrak-valjevo.co.rs.

Cena parkiranja u crvenoj zoni bice 32 dinara po satu, a u plavoj 19. Svaka zona u gradu je vidno obeležena vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, a parkiranje ce se naplacivati radnim danima od 7 do 20 casova, subotom od 7 do 14, dok ce nedeljom sva parking mesta biti besplatna. U crvenoj zoni vozilo se može zadržati maksimalno 120 minuta, dok je plava zona bez vremenskog ogranicenja. Uplata se može izvršiti mobilnim telefonom kucanjem SMS poruke na broj 9141 (za crvenu zonu) i 9142 (za plavu zonu), ili kupovinom karte za parkiranje po dolasku na parking mesto, na ovlašcenim kioscima ili na blagajni Vidraka.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…