ldp_mmm.jpgLjudi koji žele da menjaju Srbiju nemaju pravo da biraju trenutak u kome će se boriti za te promene. U ovoj kampanji moramo imati snage da se našalimo i nasmejemo, budemo drugačiji. Prvo život a onda sve ostalo, rekao je Čedomir Jovanović lider LDP i kandidat za predsednika Srbije na promociji u Valjevu.

Govoreći na promociji Čedomir Jovanović je rekao da se danas u krugovima vladajuće koalicije malo razgovara o Evropi i Kosovu, a mnogo više o podeli vlasti koju trenutno nemaju. Jovanović je dodao i da sa premijerom Srbije nema šta da razgovara i da će LDP učini sve da Koštunica ode, dok je Tadiću poručio da mora snositi odgovornost za politiku bez rezultata u svom dosadašnjem predsedničkom mandatu. Prema njegovim rečima, Boris Tadić je birače svoje stranke prevario posle januarskih parlamentarnih izbora jer je pristao da Koštunica bude premijer.

Jovanović je rekao da LDP računa na podršku građana koji žele brze i korenite promene, kao i diskontinuitet sa politikom Slobodana Miloševića. On je založio za dijalog sa kosovskim Albancima, kako bi se pomoglo Srbima i drugim nealbancima koji žive na Kosmetu, kao i za saradnju sa Evropskom unijom.

Na predizbornom skupu Liberalno demokratske partije u Valjevu prisutnima su se obratili poslanica te stranke iz Kragujevca Milena Stanković i član predsedništva LDP-a Nikola Samardžić.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…