infakt__frame.jpgEkološko biciklističko društvo “Green bike”, je na konkursu za dodelu sredstava za projekte NVO u 2007. godini učestvovalo sa projektom “Moj grad, čist grad”, i za njegovu realizaciju im je odobreno 130.000 dinara.

Biciklističko društvo je nastalo 2003. godine i od tada prvenstveno radi na podizanju ekološkog morala u Srba, Ovom akcijom se direktno promoviše ekologija i budi ljudska svest za očuvanjem životne sredine.

U vreme kada se količina otpada koji ljudi stvore za jedan dan meri milijardama kilograma, neophodno je učiniti nešto konkretno. “Green bike” će sa svojom patrolom pokušati dareši problem i reguliše odlaganje plastičnog otpada u gradu i okolini, uz poziv svim građanima da se pridruže njihovoj akciji koja “ništa ne košta, i ništa ne boli” .

Ne pokušavajmo da pokorimo prirodu, već živimo u skladu sa njom i njenim zakonima, zarad sebe i svoje dece, i dece svoje dece, obuzdajmo pohlepu i poštujmo zakone prirode jer to su i božji zakoni, kažu u Ekološko biciklističkom društvu “Green bike”.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…