Na IX Medunarodnom plivackom mitingu «Delfin kup», koji je u subotu održan u Adi plivaci Valisa osvojili 6 medalja: po dve zlatne, srebrne i bronzane.
Kadetkinja Andelka Petrovic (92.) je na 50 m delfin osvojila zlatnu medalju, dok je u disciplini 50 m prsno bila treca i osvojila bronzanu medalju. Vanja Petronijevic (91.) takode se okitio sa dve medalje – u disciplini 50 m ledno osvojio je srebro, a u disciplini 50 m kraul bronzu. Po jednu medalju osvojili su Stefan Zimonjic (94.) – zlato na 50 m prsno i Tijana Jakovljevic (91.) srebro na 50 m kraul.
Organizator ovog takmicenja PK «Delfin» obezbedio je ucešce 23 kluba sa ukupno 450 plivaca iz Madarske i Srbije. Ekipa «Valisa», ovoga puta sa 27 pivaca, u Valjevo se vratila sa novih 6 osvojenih medalja.
Naredne dve nedelje plivaci ce se odmarati od takmicenja, ali treninzi se nastavljaju nesmanjenim tempom. Potrebno je održati formu do B prvenstva Srbije i III kola Prvenstva centralne Srbije, sa ciljem da PVK «Valis» završetak letnje plivacke sezone 2005. godine kruniše titulama prvaka na ova dva prvenstva.
da PVK «Valis» završetak letnje plivacke sezone 2005. godine kruniše titulama prvaka na ova dva prvenstva.
@@@

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Inđija pobednik Memorijalnog odbojkaškog turnira
„Radovan Beli Marković“

Prvi Memorijalni odbojkaški turnir „Radovan Beli Marković“ u Lajkovcu osvojila je Inđija, …