>>>Specijalni predstavnik generalnog sekretara UN za procenu ispunjenosti standarda na Kosovu i Metohiji Kai Eide, koji boravi u višednevnoj poseti Kosmetu, rekao je da od kosovskih vlasti zavisi kako ce izgledati njegov izveštaj o ispunjenosti standarda u Pokrajini, koji ce najpre podneti generalnom sekretaru UN Kofiju Ananu, a potom u septembru i Savetu bezbednosti UN.

>>>Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je Tanjugu da smatra da danas postoji opšti društveni konsenzus da je za našu zemlju sada najpreci zadatak i najvažniji cilj integracija Srbije i Crne Gore u Evropsku uniju.

>>>Novi transportni sistem na površinskom kopu “Tamnava – Zapadno polje” rudarskog basena “Kolubara” svecano ce biti pušten u rad.

>>>Na Kopaoniku ce poceti izgradnja novih cetvorosednih žicara “Pancicev vrh” i “Mali Karaman”. Radove bi, kako je najavljeno, svecano trebalo da otvore ministar finansija Mladjan Dinkic i ministar za kapitalne investicije Velimir Ilic.

>>>Grcke vlasti nastavljaju istragu o uzrocima katastrofe “Boinga 737” kiparske aviokompanije “Helios”, koji se srušio juce severoistocno od Atine.

>>>Nastavkom dokaznog postupka odbrane bivšeg srpskog i jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševica, Haški tribunal obnavlja rad posle letnje pauze, koja je trajala od 21. jula. U sredu, 17. avgusta svedocice dvojica Albanaca sa Kosova i Metohije i predsednik SRS Vojisalv Šešelj.

>>>Jedinice izraelske vojske ušle su jutros u prvo iseljeno naselje u Gazi, nekoliko sati pošto je vojska postavila rok od 48 sati za evakuaciju svih jevrejskih enklava na toj okupiranoj palestinskoj teritoriji.

>>>Rok za uplatu trece rate akontacije poreza na imovinu istice danas. Obveznici su dužni da uplate cetvrtinu obaveza na ime poreza na imovinu i to iz rešenja kojim je utvrdena obaveza za ovu godinu.
uplate cetvrtinu obaveza na ime poreza na imovinu i to iz rešenja kojim je utvrdena obaveza za ovu godinu.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…