Povodom aktuelnih takmičarskih uspeha i odlično organizovanog, nedavno završenog, drzavnog prvenstva, PVK Valis danas je u salonu hotela Grand, organizovao konferenciju za novinare na kojoj je govorio predsednik kluba Zoran Petronijević i drzavne prvakinje u svojim kategorijama Andjelka Petrović i Tijana Jakovljević.
Na prvenstvu Srbije iCrne Gore odrzanom proteklog vikenda u Petnici Andjelka Petrović je postala državni prvak u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji na 50 m delfin, dok je Tijana Jakovljević, zlatnu medalju u istoj konkurenciji osvojila na 50 m kraul. Plivači Valisa su odlične rezultate postigli i na šabačkom maratonu i u drugom kolu Prvenstva centralne Srbije. Do kraja letnje sezone održaće se Medjunarodni plivački miting ’Delfin kup’’ u Adi, B prvenstvo Srbije i III kolo prvenstva Centralne Srbije.
I vaterpolisti su na neki način postigli dobre rezultate s obzirom na nedostatak zatvorenog bazena koji im je neophodan kako kažu. Izmedju ostalog vaterpolo klub iziskuje mnogo veća ulaganja, a zainteresovanih sponzora je s obzirom na situaciju sve manje.
Predsednik PVK Valis Zoran Petronijević poručio je da će i pored ostvarenih sjajnih rezultata, sledeće godine biti još uspešniji ukoliko im se obezbede uslovi za treniranje, tj.preko potreban balon kojim bi se u zimskom periodu
pokrio olimpijski bazen u SRC Petnica. a treniranje, tj.preko potreban balon kojim bi se u zimskom periodu
pokrio olimpijski bazen u SRC Petnica. @@@

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…