Pre otprilike mesec dana Liberali-Pokret za Valjevo uputili su pismo sa svojim vidjenjem legalnosti Skupstine opstine Valjevo, na cetiri najeminentnije adrese u Republici Srbiji, izjavio je na danasnjoj konferenciji za novinare Vojislav Andric predsednik izvrsnog odbora pokreta za Valjevo. Od nadleznih organa Ministarstva za upravu i lokalnu samoupravu Republike Srbije trazi se da u okviru svojih nadleznosti, preko svojih kabineta i sluzbi koje su im na raspolaganju, preduzmu potrebne mere kako bi se ceo slucaj resio i da daju potvrdu da li su gradjani Sreten Lazarevic i Miroslav Milinovic, 5 novembra prosle godine, imali uverenja o izboru za odbornike ili nisu.

.Do kraja ove nedelje se ocekuje da nadlezni organi Ministarstva za upravu i lokalnu samoupravu jasno kazu da li je konstituisanje i dosadasnji rad SO Valjevo zakonit ili nezakonit. U protivnom odbornici Pokreta za Valjevo ce se pridruziti odbornicima DS, DSS i SPO u nastojanjima da direktnim kontaktom sa ministrom za upravu i lokalnu samoupravu rasprave ceo slucaj, dodao je Andric.
Druga tema o kojoj je govorio Andric je izjava opstinskog menadzera Divne Novakovic koja je na BK televiziji izjavila da opstina Valjevo nece kupovati nikakva druga vozila sem vozila Zastave iz Kragujevca i da toplo preporucuje i ostalim opstinskim administracijama da ucine isto.

Posao opstinskog menadzera je da dovodi domace i strane investitore u nas grad, da obezbedjuje domace i strane donacije, a ne da se bavi zastitom domace proizvodnje, zakljucio je Andric. grad, da obezbedjuje domace i strane donacije, a ne da se bavi zastitom domace proizvodnje, zakljucio je Andric.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…