U SCG ujutru, a u jugoistočnim krajevima Srbije i pre podne, oblačno, mestimično sa slabim snegom, a na jugu Crne Gore sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Tokom dana biće suvo, uz delimično razvedravanje prvo u severnim, a zatim i u ostalim krajevima. Duvaće slab i umeren zapadni i jugozapadni vetar.

Najniža temperatura od -5 do 0, na jugu Crne Gore 0d 5 do 8, najviša od 2 do 6, na moru između 10 i 12 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti oblačno, a moguć je slab sneg. Tokom dana biće suvo, uz delimično razvedravanje. Duvaće slab zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura -1, najviša oko 4 stepena.

U Crnoj Gori ujutru oblačno, na moru mestimično sa kišom. Na severu je moguće provejavanje slabog snega. Tokom dana suvo, uz delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni, dok će na Jadranu duvati bura.

Jutarnja temperatura od -5 do 0, na jugu od 5 do 8, a najviša od 2 do 6, na moru između 10 i 12 stepeni.

U noći između četvrtka i petka će naoblačenje zahvatiti severozapadne krejave, a u petak tokom dana će se proširiti i na ostale krajeve zemlje.

U višim planinskim predelima padaće susnežica i sneg. U večernim satima, uz pad temperature, doći će do pojave susnežice i snega. m predelima padaće susnežica i sneg. U večernim satima, uz pad temperature, doći će do pojave susnežice i snega. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…