Na teritoriji opštine Valjevo u protekla dvadesetčetiri časa se dogodilo tri krivična dela i tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih.

Napajanje električnom energijom je uredno.

Dezurna apoteka je Dom Zdravlja kod Doma Zdravlja.

Prema obaveštenjima Informtivnog centra Auto-moto saveza Srbije i Crne Gore, saobraćaj se na većini puteva u nižim predelima obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, a na Tresibabi magla smanjuje vidljivost na 50 do 70 metara.

Na pojedinim deonicama u planinskim oblastima ima zaostalog snega na kolovozu.

Na graničnim prelazima, za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 min, u oba smera.

Prilazi Kopaoniku su prohodni uz obaveznu upotrebu lanaca.

Zimska oprema obavezna je na putevima ka Goču, Tari, Crnom Vrhu, Vlasini, u plainskim predelima područja Novog Pazara, Raške, na Pešteru, kao i na celom području Ivanjice gde se preporučuje i upotreba lanaca jer snega na magistralnom putu ima do 10 centimetara, a na regionalnom i do 20 cm.

Zabrana saobraćaja kamionima sa prikolicom i šleperima, pored prilaza Kopaoniku važi i preko Crnog Vrha, ka Goču i na svim regionalnim putevima na području Ivanjice.

Saobraćaj je usporen na delu mag. puta M1, između Bujanovca i Preševa, gde su, usled radova, tokom dana moguci 15-miutni zastoji.

Polu auto-put od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na stari put.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin izvode se radovi na nekoliko lokacija, a vozačima se savetuje oprez i obavezno poštovanje postavljene signalizacije.

U bioskopu “ Central “ prikazuje se “ Aleksandar “, projekcija je od 20h,a cena karte iznosi 120 din.

U bioskopu “ Central “ prikazuje se “ Aleksandar “, projekcija je od 20h,a cena karte iznosi 120 din.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…