Posle startne pobede protiv Hrvatske 34:30, na šampionatu Evrope, naša ženska rukometna reprezentacija danas ima slobodan dan. Plave se sutra od 20 časova u drugom kolu sastaju sa Slovenijom, koja je juče bila bolja od Rusije. U slučaju trijumfa izabranice Mileta Isakovića bi obezbedile plasman u drugi krug takmičenja, bez obzira na ishod nedeljnog meča protiv Rusije.

Finalni turnir Kupa Srbije i Crne Gore u konkurenciji odbojkašica, 39. po redu, odgiraće se u Beogradu, 25. i 26. decembra u dvorani SC Voždovac na Banjici. Polufinalni susreti na programu su u subotu, 25. decembra, a igraće Crvena zvezda – Lazarevac i Poštar 064 – Spartak Subotica. Finalni susret na programu je u nedelju, 26. decembra od 18,00 časova.

Zbog povrede ručnog zgloba Belgijanka Kim Klajsters neće učestvovati na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu, prvom Grand Slam turniru u 2005. godini. Direktor turnira Pol Meknami potvrdio je da se nekadašnja najbolja teniserka na svetu još nije oporavila od povrede, zbog koje ne igra već nekoliko meseci. Klajsters je u 2004. odigrala samo 22 meča, a najbolji rezultat zabeležila je upravo u Melburnu plasmanom u finale. Zbog velikog broja propuštenih turnira na kojima nije branila bodove, pala je na 22. mesto na WTA listi.

Trka za Veliku nagradu Velike Britanije biće u kalendaru Formule 1 i narednih pet godina. Prvi čovek najbržeg cirkusa Berni Eklston i vlasnici staze u Silverstounu postigli su sinoć dogovor i potpisali ugovor do 2009. godine. Nekoliko meseci trajala su prepucavanja između Eklstona koji je zahtevao da su u modernizaciju Silverstona uloži 8.9 miliona funti, a zatim potpiše sedmogodišnji ugovor, i organizatora koji su bili spremni da izdvoje nešto manju sumu novca i vremenski kraći ugovor. Iako detalji potpisanog sporazuma nisu saopšteni, očigledno je da su obe strane popustile, pa će jedna od najstarijih staza u Formuli 1 nastaviti tradiciju započetu 1950. godine od kada je neprestano domaćin najbržim bolidima.

U noći između četvrtka i petka na NBA parketima odigrana su samo tri meča. Od naših internacionalaca nastupio je samo Vladimir Radmanović, čiji je Sijetl slavio na gostovanju u Dalasu – 107:102. Naš internacionalac je postigao 18 poena , uz sjajaj šut za tri poena – pet od sedam. U ostala dva meča Hjuston je pred svojom publikom bio bolji od San Antonija 81:80, dok je Portland savladao Boston, rezultat 89:87.

om publikom bio bolji od San Antonija 81:80, dok je Portland savladao Boston, rezultat 89:87.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…