Ovog vikenda biće odigrani mečevi 15. kola Jadranske lige, u kojoj učestvuje i pet naših predstavnika. U reprizi prošlogodišnjeg finala plej – ofa Hemofarm će u Vršcu ugostiti Partizan. Ova utakmica, iako bez mnogo rezultatskog značaja biće prava prilika da se vidi koja je ekipa trenutno u boljoj formi. Crvena Zvezda, u Pioniru dočekuje slovenčku Pivovarnu, a trijumf je ekipi sa Malog Kalemegdana neophodan, kako bi ravnopravno konkurisali za jedno od osam mesta koje vodi u narednu rundu takmičenja ove regionalne lige. Trener Zvezde Aleksandar Trifunović.
Ekipa Refleksa igraće kao gost Cibone u Zagrebu, dok se Budućnost pred svojom publikom sastaje sa Šibenkom. U ostala tri meča Olimpija će na megdan Zadru, Široki ekipi Bosne, a Split timu Zagreba.

Rukometašice Srbije i Crne Gore večeras i sutra igraju preostala dve meča prvog kruga takmičenja na prvenstvu Evrope u Mađarskoj. Plave su u prvom susretu zabeležile trijumf protiv Hrvatske, pa će u slučaju još jedne pobede, protiv Slovenije ili Rusije sigurno obezbediti plasman u drugi krug takmičenja. Ukoliko zabeleže obe pobede, ili ostanu neporažene, naše reprezentativke će imati nešto lakšu grupu u nastavku takmičenja, a samim tim i eventualni put do polufinala bio bi im prohodniji.

Deveto kolo odbojkaškog prvenstva Srbije i Crne Gore doneće nekoliko zanimljivih susreta, od kojih izdvajamo “”večiti derbi””, između Crvene Zvezde i Partizana. Iako je Vojvodina ubedljivo na prvom mestu, nema sumnje da će i navijači Zvezde i navijači Partizana do poslednjeg mesta ispuniti halu. Pored ovog susreta, Ribnica će u Kraljevu igrati protiv Bdućnosti, Smederevo protiv Budvanske rivijere, Radnički dočekuje lidera Vojvodinu, a Putevi ekipu Bambija iz Požarevca.

U desetom kolu domaćeg košarkaškog prvenstva Zdravlje u Leskovcu dočekuje vodeću ekipu Vojvodine. Još se sastaju: Sloga – Nikšić, Spartak – Mornar, Borac – Mašinac, Lovćen – Lavovi, Atlas – Ergonom i Svislajon – OKK Beograd.

Na evropskoj fudbalskoj sceni sa velikim nestrpljenjem se očekuje londonski derbi između Arsenala i Čelzija, koji bez sumnje slovi za utakmicu godine u Engleskoj. Ove dve ekipe su na prva dva mesta u Premijer ligi i sigurno je da će pobednik biti još jednu stepenicu bliže osvajanju nove šampionske titule. Remi bi više odgovarao ekipi Čelzija, koja trenutno ima pet bodova više. U španskom šampionatu vodeća Barselona gostuje ekipi Albasetea, dok će madridski Real odmeriti snage sa imenjakom iz San Sebastijana – Sosijedadom. Na Apeninskom poluostrvu Juventus gostuje u Bolonji, Milan dočekuje Fiorentinu, a Inter ide na noge timu Siene. Prvoplasirani tim Bundeslige, Bajern, na svom Olimpijskom stadionu u Minhenu dočekuje Štutgart.
imu Siene. Prvoplasirani tim Bundeslige, Bajern, na svom Olimpijskom stadionu u Minhenu dočekuje Štutgart.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…