infakt__frame.jpgProšlog vikenda odigrano je 6. kolo Druga Liga “Centar” za odbojkašice. Ž.O.K. Valjevo ugostio je ekipu Smedereva u derbi meču odbojkaške lige i slavio rezultatom 3:1 , po setovima 25:19,25:09,17:25 i 25:11.

U meču koji je pre samog početka važio za najzanimljiviji meč 6. kola, odbojkašice oba tima su se potrudile da opravdaju taj epitet. Malo više je to pošlo za rukom timu iz Valjeva obzirom da su u sjajnom ritmu počele meč i dobile prvi set 25:19. Još dominantnija igra valjevskog tima se nastavila od samog starta drugog seta gde je Valjevo povelo sa 8:0, a u tom ritmu su nastavile do kraja istog i slavile sa 25:09. Učinilo se svima nakon ovakve igre da će Valjevo nastaviti u ritmu do kraja međutim odbojkašice Smedereva su zaigrale drastično bolje u trećoj deonici igre i osvojile istu rezultatom 25:17. To je bio znak za odbojkašice Valjeva da se ne opuste, i podigle su nivo igre u četvrtoj deonici i privele meč kraju u svoju korist osvojivši četvrti set 25:11.Ovom pobedom Valjevo sada zauzima treće mesto na tabeli sa 13 bodova koliko ima i Smederevo, dok je na prvom mestu ekipa Šumadije sa 16 bodova.

U ostalim mečevima 6. kola rezultati su : Mali Zvornik – Ž.O.K. VGSK 3:0, Ribnica – Imlek 0:3, Ž.O.K. Šumadija – Spas 3:1 i Mladi Radnik – Spartak 2:3.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…