infakt__frame.jpgNastavljajući sa realizacijom Projekta trajnog predstavljanja Regije Kolubara- Mačva – Podrinje, započetog 1994. god, Regionalna privredna komora Valjevo, i ove godine organizovala je zajednički nastup preduzeća na tradicionalnom 52.Međunarodnom sajmu tehnike, koji je održan u periodu od 12. – 16.maja 2008. godine.

Centralno mesto sajma zauzimale su kompjuterski integrisane fabrike, sa automatizovanim procesima proizvodnje. Brojni proizvodjači uredjaja za klimatizaciju, grejanje i hladjenje prikazali su najnovije uredjaje iz tih oblasti. Oblast elektro-energetike posebno je značajna za elketro-privredu Srbije, jer su mnogi isporučioci ponudili najnovije proizvode i usluge.
Pored toga, posetioci su mogli da se upoznaju i sa najnovijim tehnološkim dostignućima u oblasti elektronike, procesne tehnike, telekomunikacija, merne opreme, materijala, rasvete za industriju, brodogradnje, integralnog transporta, površinske zaštite i zavarivanja.

Preduzeće ELMAK koje se bavi proizvodnjom bojlera na ovogodišnjem sajmu izlagalo je 2 put,a prema rečima Verana Rakića smatraju da će konkretni efekti tek uslediti.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…