infakt__frame.jpgPovodom optužbi nezavisnog odbornika SO Valjevo dr Slobodana Gvozdenovića, da će podneti krivične prijave protiv predsednika Opštine, dr Jovana Tomića, iz kabineta predsednika Opseine Valjevo stigao je demanti :
“”Javna funkcija nosi odgovornost i, po svojoj prirodi, podložna je sudu javnosti i zakonima. Za laži, klevetanje i obmanjivanje javnosti nadležni su takođe zakoni i sud.
Izmedju ostalog receno je i da je dr. Slobodan Gvozdenović izgovorio u pojedinim valjevskim medijima, niz neistina. Dr. Gvozdenović ne razlikuje reku od potoka, sajlu od žice…već u svom prepoznatljivom stilu kritikuje nešto, a da ni sam ne zna šta je meta kritike. Najčešće je to ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić. Ne zna dr. Gvozdenović ili je zaboravio, koliko je ministar Ilić učinio za valjevski kraj! Od poplava i klizišta koja su zadesila i naš kraj, preko investicionih ulaganja u infrastrukturu Valjeva i okoline, do poslednjih, velikih izdvajanja za razvoj turizma na Divčibarama.
Takođe je dr Gvozdenović, slučajno ili namerno, zanemario činjenice jasno navedene u Ugovoru potpisanom sa Gorenjem. U suprotnom, uočio bi sve detalje vezane za izgradnju ove slovenačke fabrike u Valjevu.
O krivičnoj prijavi zakon i sud daće poslednju reč, kao što se na isti način sankcioniše i klevetanje i iznošenje neistina.””

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…