infakt__frame.jpgOvaj put u četrnaestoj godini postojanja “Povlen karavana – off road rally”-ja, koji su zajednički organizovali Poslovno udruženje “Klub 014” Valjevo i AMSK “Povlen” Valjevo,”Povlen karavan – off road rally 2006″ startovao je 30.juna 2006 iz Valjeva.
Baza karavana bile su Divčibare, tako da su takmičari nakon okupljanja u parku Pećina i svečanog otvaranja, otišli na poligon na Petom puku gde se održao brzinac,što je već prešlo u tradiciju.
Ove godine Povlen reli okupio je oko 50 posada iz svih krajeva Srbije, ali i iz bivših jugoslovenskih republika.
IZJAVE
Baza karavana bile su Dičibare ,odredište na koje su učesnici krenuli drugog dana. Vožnju su nastavili po radaru od Divčibara preko Skakavačke kose, reke Mionice, Tubića, Radanovaca, Taorskih vrela, Makovišta i Zarožja do Pašine ravni. Popodnevna trasa bila je od Debelog brda preko Povlena, Gornjeg taora, Ostreša, Borka i Kaone do Divčibara.
Završnica 14-tog Povlen karavana bio je u nedelju, kada su sve posade krenuti sa Divčibara preko Kraljevog stola, Brežđa, Paštrića, Ribnice, Mionice do banje Podbare u Sankoviću gde su dodeljeni pehari i nagrade najboljima.
IZJAVE SANKOVIĆ
Ova trodnevna manifestacija okupila je vlasnike džipova iz Valjeva,Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Zrenjanina, Požarevca i Zaječara, ali i iz Italije i Bugarske.
Svi učesnici su doživeli nezaboravnu avanturu, a pored druženja i zabave upoznali su
i naše prirodne lepote što je i bio cilj većine učesnika.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…