infakt__frame.jpgOO SRS danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je govoreno o 12. sednici SO Valjevo koja nije održana i koja je zakazana za četvrtak 12. januar ove godine. Prema rečima Dobrivoja Grujičića predsednika OO SRS 12. sednica SO najverovatnije ni sutra neće biti održana. Prema predloženom budžetu za 2006. za Opštinsku stambenu agenciju je bilo predviđeno 3 miliona dinara što je prema rečima Grujičića nedovoljno za funkcionisanje ovog preduzeća. On je dodao i da je tražena suma iz budžeta 12 miliona dinara.
Kako je Opština osnivač Opštinske stambene agencije ona je dužna i da je finansira, istakao je ovom prilikom Grujičić.
On je još rekao da od svih Opštinskih stambenih agencija u Srbiji najmanje sredstava koje je planirano iz budžeta za OSA su upravo u Valjevu.
Još jedan problem SRS predstavlja poslovni prostor. SRS je jedina parlamentarna stranka kojoj opština nije obezbedila poslovni prostor za stranačke aktivnosti, izjavio je Grujičić.
OO SRS zahteva da se problemi oko Opštinske stambene agencijei poslovnog prostora što pre reše, jer će jedino u tom slučaju ova stranka učestvovati na 12. sednici SO, zaključio je Grujičić.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…