infakt__frame.jpgOd 7. do 11. novembra u svim domovima zdravlja i u Zavodu za zaštitu zdravlja radnika u Krušiku, obaviće se ispitivanje korisnika zdravstvene zaštite koliko su zadovoljni uslugama u zdravstvenim centrima.
– U Domu zdravlja se testira zadovoljstvo pacijenata našim uslugama, kao i u svim drugim ustanovama primarne zdravstvene zaštite, a i svim pacijentima prilikom otpusta iz valjevske bolnice takođe će biti ponuđeni upitnici koje će popunjavati i ubacivati u za te namene predviđene kutije. Upitnici su anonimni i ovo je drugo anketiranje ove godine, kaže dr Danka Živanović, specijalista opšte medicine Doma zdravlja Valjevo.
Svi građani koji u navedenim terminima budu u zdravstvenim ustanovama, mogu da po svojoj savesti popune ponuđene upitnike i na taj način pomognu da se bolje sagleda stanje u zdravstvu kada je u pitanju pružanje usluga i da se eventualne greške poprave.
Ispitivanje se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u saradnji sa Institutom za zaštitu zdravlja Srbije i svim okružnim Institutima i Zavodima za zaštitu zdravlja
za teritoriju Kolubarskog okruga. Zavod za zaštitu zdravlja Valjevo će dobijene rezultate prezentovati javnosti nakon statističke obrade.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…