U toku je asfaltiranje dva putna pravca u MZ Valjevska Кamenica. Asfaltiraju se putevi u zaseoku Nastići-Perići, dužine 500 metara i u zaseoku Кojići, takođe 500 metara.


Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je obišao današnji početak asfaltiranja ova dva putna pravca, koji su veza dva sela Кamenice i Oglađenovca.


On je rekao da je unapređenje putne infrastrukture u valjevskim selima jedan od prioriteta gradskog rukovodstva i da će novi putevi olakšati život brojnim domaćinstvima, koji imaju tovilišta i proizvođačima organske hrane, kojih je sve više u ovom kraju. Početak je školske godine, tako da će i roditelji koji vode decu iz Oglađenovca do škole u Кamenici imati bolje uslove za svakodnevno putovanje. Ulaganje u ovaj kraj je opravdano, jer je sve više omladine i mladih bračnih parova, koji svoju egzistenciju vide u ovom lepom i rodnom kraju, poručio je Vuković.


U okviru Investicionog održavanja puteva na teritoriji grada Valjeva, čija je ukupna vrednost 100 miliona dinara, asfaltiraju se i ovi putevi u Кamenici. Izvođač radova je Кompresor ing, a radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

Prikaži još ovjava iz Grad
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …