U Srbiji se poslednjih godina sve više govori o eRačunima i digitalizaciji pravnih lica. Usvajanjem Zakona o elektronskom dokumentu krajem 2017. elektronski računi su u potpunosti izjednačeni sa papirnim računima. Očekuju se zakonske izmene u narednom periodu prema kojima će svi privrednici poslovati na ovaj način, što će doprineti njihovom rastu, razvoju i poboljšanju njihove konkurentnosti na tržištu.

„Digitalizacija poslovanja – uvođenje eRačuna“ stručna edukacija koja polaznike obučava za samostalno upravljanje procesima izrade, slanja, primanja i obrade elektronskih računa (eRačuna) u skladu sa Zakonom o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju, Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i novom Zakonu o Računovodstvu.
Edukacija je teorijska gde će se polaznici u potpunosti obučiti za samostalno upravljanje procesima razmene eRačuna – registraciju u sistemu informacijskog posrednika, izradu baze primaoca eRačuna, slanje i primanje eRačuna, potpisivanje, odobravanje, knjiženje i arhiviranje eRačuna u eArhivi kao i pretraživanje eArhive.
 

Vreme održavanja stručne edukacije je u petak, 28.02.2020., 09:00 – 13:00h
Mesto održavanja edukacije: Regionalna privredna komora, Valjevo

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …