Odbojka.jpgŽOK Srbijanka014: Nedović (kap), Bojičić (lib1), Pavlović, Novaković, Srećković, Kovačević, Novokmet, Ilić, Stanojević, Obradinović, Janković, Kašiković (lib2)

U šestom kolu Srbijanka014 je bez većih problema savladala ekipu Radjevca na gostovanju u Krupnju. Od samog starta Valjevke su nametnule svoj ritam igre i nisu dozvoljavale domaćim da se razigraju, pri rezultatu 12:13, na servis liniju staje Andjelka Ilić i Srbijanka pravi seriju od 7:0, samim tim stvara veliku prednost, kasnije privodi i set kraju rezultatom 25:12.
Drugi set ista priča, do sredine seta se igra poen za poen kada Valjevke pojačavaju ritam i jakim servisima, napadima Jankovićeve, blokovima Novokmet privode set kraju rezultatom 25:14.
U trećem setu dolazi do opuštanja igračica Srbijanke, koje su napravile veći broj grešaka na servisu i napadu što je pružilo šnasu domaćim da se razigraju i naprave malo neizvesnosti u utakmici. Kod rezultata 14:19, domaće prave seriju od četiri poena i prilaze na samo minus jedan. Ipak iskusnija ekipa Valjevki nije dozvolila nikakvo iznenadjenje i set, samim tim i utakmicu privodi kraju.

Valjevke su i dalje na prvoj poziciji na tabeli bez izgubljenog seta. Iz šest kola sakupile su 18 poena.
Sledeće nedelje u goste dolazi ekipa Proletera iz Loznice. Utakmica će se igrati u hali Student od 15:30.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…