adidas_karate_champion_l.jpgU subotu, 29.11. u Beogradu je u organizaciji Karate Federacije Srbije održano prvenstvo Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore u karateu, na kome su nastupili kvalifikovani takmičari sa regiona Beograda, Vojvodine, Uže Srbije i Kosova i Metohije. U veoma jakoj konkurenciji takmičari kk “014 Valjevo” su ostvarili odlične rezultate osvojivši 3 bronzane medalje.
Treće mesta i bronzana odličja na prvenstvu Srbije pripala su kata timu mlađih seniora u sastavu Aleksa Stojnić, Ivan Jovanović i Aleksa Pantić, kata timu juniorki u sastavu Jovana Marković, Jovana Gligorić I Martina Ulm, koji je u meču za medalju maksimalnim rezultatom savladao ekipu iz Umke, kao i kata timu juniora u sastavu Bojan Pavlović, Luka Vujić i Mirko Radojičić, koji je u meču za medalju maksimalnim rezultatom savladao ekipu Radničkog iz Kragujevca. Odlično peto mesto u katama pojedinačno u konkurenciji kadeta u kojoj se takmičilo 25 takmičara zazuzeo je Luka Vujić koji je poražen u meču za medalju.
Treeneri Predrag Branković i Milan Lepojević su veoma zadovoljni postignutim rezultatima kao i činjenicom da se odlični rezultati u mlađim uzrastima potvrđuju i u konkurenciji starijih uzrasta.”Ostvarili smo zacrtane ciljeve u ovoj kalendarskoj godini i sa puno optimizma i želje za daljim potvrđivanjem i takmičarskim ambicijama očekujemo nastavak takmičarske sezone u 2015-oj godini”, poručuju iz kluba.
KFS je jedina priznata federacija u karateu od strane ministarstva sporta i Sportskog saveza.
Narednog vikenda takmičare kk “014 Valjevo” očekuje nastup na školskom prvenstvu Srbije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…