Park Pecina 1.jpgProteklog vikenda na parku Pećina i zvanično je otvoren skejt park. Izgradnjom ovog parka završena je prva faza uređenja parka “Pećina”, koju su finansirali grad Valjevo, Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF), uz značajnu volontersku podršku članova Kluba ekstremnih sportova. Vrednost radova na skejt parku je 2,5 miliona dinara, od čega je 350.000 dinara finansirano od strane BCIF-a, a ostatak je finansirao Grad.

U novoizgrađenom skejt parku su postavljene sprave od čelične konstrukcije, prekrivene vodootpornim pločama, klupe, česma za vodu i asflatna podloga. Da je park dobro urađen potvrđuju i iz kluba ekstremnih sportova „Extreme Family 014″, jer je odličan za profesionalce, ali i za amatere, početnike.

I prolaznicima park je privukao pažnju, mahom onim mlađima.

U narednim fazama uređenja parka “Pećina” biće izgrađeno dečje igralište, trim staza, veštačka stena za penjanje i ceo park će biti osvetljen. Pored toga, biće izgrađena i teretana na otvorenom, koju sponzoriše Koka-kola.

I ako spada u ektremne sportove vožnja sketa privlači i devojke.

Tabla sa pravilima ponašanja na sšpravama biće postavljena narednih dana. A svi koji planiraju da se isprobaju u voženji skejta pre svega treba da obezbede zaštitu opremu. Inače,
“Grind of mind” Takmičenje biće organizovano krajem juna, početkom jula meseca i imaće međunarodni karakter.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…