ns.jpgOdlukom vrha partije raspušten je GO Nove Srbije u Valjevu. Informaciju o raspuštanju GO stranke, potvrdio je Marko Živanović, predsednik GO, rekavši da je njemu ova informacija potvrđena ali se čeka da bude i zvaničnim putem. Prema Živanovićevim rečima, novog poverenika NS predložila je SNS i izvesno je da će to biti Radovan Vlajković.

U Valjevu je NS u koalicionu većinu ušla zajedno sa SNS ali na prethodnoj sednici kada je SPS preuzela vlast nad SNS-om, nije bila solidarna pa su se odbornici NS priključili grupi SPS, URS, DSS, Pokreta za Valjevo, LDP i GG „Pobeda” koja je svojim glasovima smenila kadrove SNS-a.

O raspuštanju GO NS iz Bg se zvanične inormacije očekuju danas, i shodno tome će se postupati. Marko Živanović kaže i da ako je trebalo vršiti pritiske na NS onda je to bilo kada su njihovi odbornici glasali za budžt, a SNS nije.

Za priključenje trenutno vladajućoj koalicji, SPS, URS, DSS, Pokreta za Valjevo, LDP i GG „Pobeda” za nepoštovanje odluke vrha stranke, za koju je u poseti Valjevu lider Velimir Ilić bioisključiv tražeći da NS ostane u koaliciji sa SNS da smene „neće tolerisati”, sada, navodi Živanović, ne samo da je ročekivano raspuštanje odbora, on očekuje i isključenje iz stranke.

Novi poverenik stranke Radovan Vlajković član NS koji je najavio da će koliko sutra u javnost izaći sa više informacija.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…