infakt__frame.jpgValjevske odbojkašice zabeležile su i treću uzastopnu pobedu u nastavku sezona, a u 14. kolu koje je odigrano proteklog vikenda savladale su ekipu Studenta iz Niša sa maksimalnih 3:0 po setovima 23:25,18:25, 21:25. Samo u prvom setu Nišlijke su imale prednost od 5 poena na drugom tehničkom tajmautu, ali je valjevski tim uspeo da pre svega dobrim prijemom i blokom dođe do izjednačenja, a potom i osvajanja prvog seta.

Uigranost ekipe raste iz kola u kolo pa je trener Miroslav Aksentijević zadovoljan kako tim funkcioniše na početku ovog dela prvenstva, a dovođenje Ivane Pantović u tim već ima svoje rezultate.

U narednom kolu koje se igra u subotu 8. februara, ŽOK Valjevo će na domaćem terenu dočekati ekipu Zrenjanina. U prvom susretu u jesenjem delu prvenstva, Valjevke su bile bolje i slavile sa 3:1.

Od početka sezone valjevske odbojkašice imaju ulogu favorita za najviši plasman, a u klubi posebno ističu pomoć valjevske publike koju očekuju i na narednom susretu sa Zrenjaninom.
ŽOK Valjevo sada je na četvrtoj poziciju na tabeli iza ekipa Kraguj, Radnički Beograd i Zrenjanin.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…