infakt__frame.jpgRukometaši Crvene zvezde pobednici su trećeg Memorijalnog turnira Nikola Jevremović Gužva. Oni su u finalu savladali šabačku Metaloplastiku sa 26:25. U borbi za treće mesto, Partizan bio bolji od ORK Metalca 26:24.

Na turnitu su učestvale ekipe u kojima je igrao ili bio trener Nikola Jevremović Gužva, a po sastavu ekipa koje učestvuju ovo je jedan od najjačih turnira kod nas jer su se na jednom mestu okupile tri najbolje srpske ekipe.

Parizan je ovogodišnji učesnik SEHA lige gok su Metaloplastika i Crvena zvezda drugoplasirana, odnosno trećeplasirana ekipa domaćeg prvenstva. Valjevski rukometni klub član je Prve lige i po prikazanoj igri bili su ravnopravni protivnici najpre Crvenoj zvezdi u polufinalu, ali i Partizanu u borbi za treće mesto na turniru.

Pored pehara koje su osvojile dve prvoplasirane ekipe, dodeljene su i posebne nagrade. Najmlađi igrač turnira je Krsta Đerić iz ORK Metalac, priznanje za najboljeg trenera pripalo je Nenadu Peruničiću, dok je najbolji golman Ivan Đurđević iz ORK Metalac. Titula najboljeg strelca ravopravno je dodeljena Nemanji Grujičiću iz Metaloplastike i Aleksi Lukiću iz Metalca. Vojislav Brajović poneo je titulu najboljeg igrača turnira.

Utakmice trećeg Memorijalnog turnira Nikola Jevremović Gužva posmatralo je nekoliko hiljada posetilaca u valjevskoj Hali sportova.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…