zgrada MUP-a _Valjevo.jpgPolicijski službenici Policijske uprave u Valjevu su uhapsili 2. oktobra ove godine bracu Cedomira (1991) i Blagoja J. (1989) iz okoline Mionice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivicno delo teške telesne povrede.

Osumnjiceni su svojim vozilom istog dana oko 11,15 casova u Robajama opština Mionica na putu Rajkovic – Bukovac pretekli i udarili putnicko vozilo kojim je upravljao M. J. iz okoline Mionice i primorali ga da vozilo zaustavi. Zatim su fizicki napali M. J. i njegovu majku M.B., koja je bila u njegovom vozilu zajedno sa dvogodišnjom N.J., nanevši im teške telesne povrede udarcima metalnom šipkom i plasticnim crevom po glavi i telu. Najverovatniji motiv za izvršenje ovog krivicnog dela su narušeni odnosi izmedu ove dve porodice u dužem vremenskom periodu.

Osumnjiceni su istog dana sprovedeni zamenici Osnovnog javnog tužioca u Valjevu, koja ih je saslušala, nakon cega im je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu odredio pritvor.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…