mup1.jpgPovodom najavljenog javnog skupa-održavanja parade u Beogradu, Jedinstveni sindikat policije se obraca ovim putem u nadi da ce oni koji treba da odobre navedeni javni skup, razumeti policajce, koji po ko zna koji put treba da budu “glineni golubovi”, izmedu onih gradana koji hoce da održe skup i onih koji se protive tome. A šta treba mi policajci da radimo,koji smo ne slabo, vec nikako opremljeni, a još slabije tj. nikako pravno nismo zašticeni od strane poslodavca, države, saopšteno je danas iz ovog Sindikata.

Obracajuci se nadležnima u saopštenju se dodaje: Draga gospodo, nadamo se i verujemo da cete cuti ovaj naš glas, da cete preduzeti nešto po pitanju opremeljenosti, vecih prava policajaca, ali takode obecavamo da ce policajac casno cuvati Ustavom zagarantovana prava svih gradana, spreciti narušavanja javnog reda i mira i to profesionalno i u okviru zakonskih ovlašcenja.

Takode pozivamo sudije i tužioce,da u vreme održavanja javnog skupa,parade, u Beogradu budu sa nama, tj. da sve koji se ogreše o zakon odmah procesuiraju, po skracenom postupku.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…