vaterpolo.jpgVaterpolisti Valisa odigrali su proteklog vikenda utakmice 8 i 9 kola Druge lige sever i zabeležili obe pobede što predstavlja još korak bliže ucešcu na završnom turniru lige. U subotu kao domacin VK Valis savladao je ekipu Starog grada sa 13:5. Dobrom igrom pre svega u odbrani i velikom razlikom popravljen je utisak iz prve utakmice koja se završila nerešenim rezultatom.

U drugoj utakmici koja je igrana za vikend, a gde je domacin bila ekipa VK Valis 93, vaterpolisti Valisa ponovo su imali bolji ucinak.

Narednog vikenda predstoji još jedan težak mec i to sa drugoplasiranom ekipom Taša.

Iako je do završnice takmicenja u Drugoj vaterpolo ligi Srbije ostalo još pet kola, u VK Valis kažu da ce ekipa nastaviti da igra u istom tempu i da se što bolje tempira forma za F4.

VK Valis nakon sedam odigranih kola u ligaškom delu takmicenja sa 6 pobeda i jednom nerešenom utakmicom zauzima prvu poziciju na tabeli Druge lige sever sa 16 bodova. Slede ga VK Taš sa 13 i Stari grad sa osovojenih 9 bodova koliko imaju i ekipe Beograda, Dorcola i Sente. Prvu pobedu zabeležio je i VK Valis 93 koji sada ima 3 boda dok je na poslednjem mestu ekipa Poleta bez bodova.

Na završnom turiru koji ce se igrati 17. i 18. avgusta sastace se se cetiri najbolje ekipe, po dve iz obe lige. Vecina timova i dalje vidi šansu da se domogne vrha tabele, ali favoriti se vec isticu Valis, Taš i Stari Grad u Grupi Sever i Kraljevo i Jezero iz Bele Crkve iz grupe Jug.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…