infakt__frame.jpgU Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija uručeni su sertifikati polaznicima osme Škole računovodstva. Nakon tromesečne obuke, računovodstveni kurs VIPOS-a uspešno je završilo 14 polaznika, od kojih je polovina zaposlena.

Osma grupa sertifikovanih VIPOS-ovih računovođa zadovoljna je obukom koja je za jedan broj njih, kako kažu, osnova i početni korak za osnivanje sopstvenih ili rad u postojećim knjigovodstvenim agencijama.

Već od ponedeljka, startuje nova, deveta po redu Škola računovodstva za koju do sada vlada najveće interesovanje, s obzirom na prijavljena 32 kandidata. I njih očekuje 90 časova obuke, uz stručnu literaturu koju obezbeđuje VIPOS i predavanja mr Momčila Vasiljevića, člana Upravnog odbora Beogradske berze, Nenada Mihailovića, člana Nacionalne komisije za računovodstvo u Ministarstvu finansija i Svetlane Krstić, računovođe u VIPOS-u.

Od 2009. godine, kada je počela sa radom, u Školi računovodstva valjevske državne Visoke škole, obuklo je prošlo 200 naših sugrađana.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…