sajam.jpgU nedelju, 24.februara završen je 35.Medjunarodni sajam turizma u Beogradu. Najveća sajamska manifestacija kod nas ove godine ugostila je preko 1.000 izlagača iz 45 zemalja. Svoju turističku ponudu na ovom Sajmu predstavilo je i Valjevo. Na štandu Turističke organizacije Valjeva, pored promotivnnog materijala grada i okoline, predstavljena je ponuda turističkih agencija iz Valjeva za predstojeću sezonu, ponuda privatnog smeštaja na Divčibarama, sela valjevskog kraja , kao i promotivni materijal aktivnog odmora u našem kraju.
Drugog dana Sajma, u petak, održana je promocija valjevskog turizma. Posetioci Sajma su mogli na štandu TO Valjevo da se bliže upoznaju sa turističkim vrednostima grada i okoline, probaju hranu našeg kraja koje su spremile vredne ruke žena iz Brankovine, frape od maline koji najbolje prave u HTD”Vujić”. Duvan čvarci mesare „Korida” su ujedno bili i pozivnica da budu gosti na predstojećem „Festivalu duvan čvaraka”, a „Valjevska pivara” je podsetila na čuveno pivo koje dolazi iz Valjeva. Naročitu pažnju je privukao nastup dzez benda Jove Maljokovića, koji je ujedno i najbolji promoter valjevskog „Dzez festa”. Vlasnici privatnog smeštaja na Divčibarama i u selima valjevskog kraja su na licu mesta mogli da animiraju zainteresovane za odmor u našem kraju.
Na sajmu je po prvi put predstavljen novi plan grada sa turističkom kartom okoline, koji je ujedno i najbolji vodič kroz naš kraj.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…