kosarka-CZ.jpgU narednih par dana bice odigrano 10.kolo KLS. KK Metalac će gostovati ekipi Vršca koja je na prošlom gostovanju u Užicu zabeležila poraz protiv ekipe Slobode.

Biće ovo izuzetno teško gostovanje za tim Metalca obzirom da su u poslednja dva meča protiv dve prvoplasirane ekipe odigrani odlični mečevi ali ipak zabeležena dva poraza. Metalac je pomalo u nezavidnoj poziciji obzirom da su trenutno na 9 mestu na tabeli sa 13 bodova iz 9 mečeva i učinkom od 4 pobede i 5 poraza, od kojih poslednji protiv Mega Vizure boli i najviše jer je prvi u sezoni na domaćem terenu. Što se tiče ekipe Vršca malo su rasterećeniji jer zauzimaju 3. mesto na tabeli sa 6 pobeda i 3 poraza i imaju 15 bodova, mada to ne umanjuje značaj ovog meča za njih jer će se igrati na pobedu na domaćem terenu. Trener Metalca Dragan Nikolić izneo je svoje mišljenje o celoj situaciji.

U ostalim mečevima 10.kola sastaće se : Borac Mozzart Sport – Tamiš, Vojvodina Srbijagas – Radnički FMP, Mega Vizura – OKK Beograd, Konstantin – Sloboda ,Smederevo 1953 – Sloga i Jagodina – BKK Radnički .

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…