bolnica1.jpgU Zdravstvenom centru Valjevo sinoć je sprovedena nova akcija čišćenja i otpremanja snega, tako da su saobraćajnice dodatno proširene. U toku dana i trotoari će biti detaljnije očišćeni. Sva mesta na kojima postoji opasnost od pada ledenica su obeležena i zatvorena za prolaz. Iz bezbednosnih razloga i dalje je zabranjena poseta novorođenim bebama, zbog stvaranja ledenica iznad svetlarnika kojim se prolazi prilikom posete.

Energenti su obezbeđeni do 21. februara tako da će grejanje bolnice u tom periodu biti nesmetano. Juče je u Prijemno-urgentni centar primljeno pet pacijenata sa povredama nastalim zbog snega i leda. Zabeležen je po jedan prelom ruke i stopala, dva pacijenta sa povredama noge i jedan sa povredom glave, koji je zadržan na bolničkom lečenju.

Osim 15. i 16. februara kao državnih praznika, po odluci Vlade Srbije i petak 17. februar biće neradni dan, zbog zaštite energetskog sektora države. Ministarstvo zdravlja je dopisom obavestilo Zdravstveni centar o tome i obavezi da se organizuju dežurstva.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…