etno.jpgŠtab za vanredne situacije grada Valjeva je odlučio da s ciljem zaštite energetskog sektora i uštede struje u utorak, 14. februara 2012. godine neće raditi Gradske uprave Valjevo, izuzev službi Komunalne policije i Komunalne inspekcije. Neće raditi ni ustanove kulture, ustanove fizičke kulture, Turistička organizacija Valjevo i Direkcija za poljoprivredu i robne rezerve.
Službe socijalne i zdravstvene zaštite, Dom zdravlja Valjevo, ZU Apoteka «Valjevo», Crveni krst i Centar za socijalni rad «Kolubara» Valjevo će raditi u punom sastavu.

Javna preduzeća čiji je osnivač grad Valjevo i to JKP «Vodovod-Valjevo» «JKP «Toplana- Valjevo», JKP «Polet», JP za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo – Rovni «Kolubara», JP «Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva» JIP «Radio-Valjevo» će raditi u obimu koji je neophodan za normalno funkcionisanje grada, osim JKP «Vidrak» Valjevo koji radi u punom sastavu.
U okviru Predškolske ustanove «Milica Nožica» Valjevo u utorak 14. februara radiće samo obdaništa «Naša radost», «Zvončić» i «Bambi».

Za dane državnog praznika 15. i 16. februara 2012. god, kao i u petak, 17. februara, koji je Vlada Republike Srbije proglasila neradnim, radiće dežurne službe: Komunalne policije i Komunalne inspekcije Gradske uprave Valjevo, Dom zdravlja Valjevo, ZU Apoteka «Valjevo», Crveni krst, Centar za socijalni rad «Kolubara», JKP «Vidrak» Valjevo, JKP «Vodovod-Valjevo», «JKP «Toplana- Valjevo», JKP «Polet», JIP «Radio – Valjevo» i JP «Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva».
Za vreme neradnih dana direktori su obavezni da u svojim objektima obezbede dežurstvo, radi praćenja stanja u objektima, s ciljem sprečavanja nastanka štete.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…