metalac.jpgMetalac je na premijernom meču u Super ligi u Beogradu protiv aktuelnog šampiona, ekipe Partizana i pored poraza od 11 koševa razlike dokazao da poseduje kvalitet i da se na tim, odličnog trenera, Milovana Stepandića mora ozbiljno računati. U Metalcu se nadaju , da će večeras pred svojim navijačima i pred punom halom pobediti Mega Vizuru. Ovo je prva utakmica pred domaćom publikom u Super ligi. Utakmica počinje u standardnom terminu od 19. 30.

Protiv ’’crno belih’’ Valjevci, istina, nisu ni očekivali nekakvo čudo i bodove, ali svi u Metalcu ističu da tek posle ovog meča za njih počinje Super liga i da će već od utakmice sa Mega Vizurom u Valjevu krenuti sa pravim igrama i rezultatima kakvi se i očekuju od ovog veoma kvalitetnog i odlično ukomponovanog sastava.

U Košarkaškoj ligi Srbije u jesenjem delu Mega Vizura je slavila u Valjevu dok se u prolećnom delu u Beogradu Metalac revanširao. Mega Vizura, koja, takođe, ima veoma kvalitetan i mlad tim, se pojačala sa dva odlična igrača iz Partizana, Branislavom Đekićem i Aleksandrom Mitrovićem ali u prvom kolu su doživeli poraz od Hemofarma kod kuće.

Metalac se, takođe, pojačao Milošem Sekulićem iz Tamiša i Duškom Bunićem, bivšim mladim reprezentativcem Srbije koji je došao iz Novog Sada i koji nije igrao u Beogradu zbog prehlade.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…