divcibare hotel.jpgPoslovni fakultet Valjevo Univerziteta Singidunum u četvrtak 23. decembra od 10 do 20 časova organizuje „Novogodišnje turističke susrete“, uz prateći praznični bazar. Cilj manifestacije je promocija turizma i hotelijerstva, ponude turoperatora i turističkih organizacija, agencija i udruženja, unapređenje partnerstva između obrazovnog i privrednog sektora i stvaranje pretpraznične atmosfere u Valjevu. Manifestaciju su inicirali i organizovali studenti Turizma i hotelijerstva fakulteta, u saradnji sa svojim asistentima.

Stručnoj javnost u 14 časova biće predstavljen softverski projekat „Upravljanje turističkim informacijama – TIMS (Tourism Information Managment System)“, koji realizuju računski centri Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda i Poslovnog fakulteta Valjevo, a od 15 časova organizovan razgovor sa direktorom YUTE (Asocijacija turističkih agencija) Radisavom Stankovićem. Studentima i srednjoškolcima biće prezentovana virtuelna turistička agencija, pogodna za vežbe iz ove oblasti.

U okviru Prazničnog bazara izlagači će ponuditi jelke, čestitke, suvenire, unikatni nakit, ukrasne predmete, cvetne aranžmane, slika od cveća, etno-motiva, tkačke prozvode, pletene kape i šalove, liciderska srca i slatkiše, kuvano vino, med i druge atraktivne proizvode. Pretprazničnoj atmosferi doprineće i studentski koncerti, javni čas plesa, revije Etno-kluba… Manifestacija će biti završena izvlačenjem privlačnih nagrada za posetioce.

Novogodišnji bazar će biti od platoa zgrade Singidunuma do prvog sprata, a turističke organizacije, agencije i ustanove imaće štandove u sali na prvom spratu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…