Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
Header ad 728×90
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120 x 600
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240
120×240

Kajsije – izvor vitamina i minerala

vitalnost i zdravlje 1.jpgVeć hiljadama godina kajsije spadaju u najomiljenije voće naših meridijana. Ne samo da su ukusne, već i pune vitamina, minerala, enzima i mikroelemenata. Za kajsije se kaže da su izvor zdravlja za sve uzraste. Kajsije mladima u pubertetu pomažu da se izbore sa problematičnom kožom, a osobama koje su pod stresom da se opuste i ojačaju svoje nerve. Prema rečima bečkog zdravstvenog stručnjaka Hademara Bankhofera, kajsije su posebno korisne osobama starije dobi, jer vitamini, minerali, mirkoelementi i enzimi koje kajsije sadrže štite srce, usporavaju proces starenja, pomažu kod problema sa umorom i slabljenjem koncentracije.

Svim ljubiteljima kajsija bečki stručnjak za namirnice Martin Hofer savetuje da kupuju samo zrele kajsije i da ih čuvaju na hladnom mestu.

Povezano

Ostavite vaš komentar