mladi.jpgJuce je predstavljen program promocije zdravih stilova života “Zdrav stil, moj stil” koji ima svrhu da informiše mlade ljude u Srbiji koji bi kroz razlicite aktivnosti trebalo da uce o znacaju zdravih stilova življenja i da svoje potomke edukuju da žive zdravo. Tome u prilog nadležno ministarstvo je preko konkursa dodelilo finansijska sredstva udruženjima gradana – Omladina “JAZAS” i grupi “PROCES” za realizaciju programa “Zdrav stil, moj stil” koji ce simbolizovati širu brigu društva o mladima.

U tom projektu ucestvuje i poznati muzicar Dejan Cukic koji je osmislio takmicenje mladih bendova, koji ce nastupati na koncertima u Kragujevcu, Novom Sadu, Leskovcu, Užicu, Subotici i Loznici
Prema recima predstavnice Omladine “JAZAS”, Ane Arsenijevic bice obuceno 40 mladih vršnjackih edukatora koji ce informacije prenositi na nacine koji odgovaraju mladima, a predvidena su i predavanja kako bi im se nadomestila znanja koja ne mogu da dobiju tokom školovanja.

Iz grupe “PROCES” isticu da su planirani edukativni i promotivni programi tokom akcije, a bice deljene i brošure u kojim ce se mladima davati smernice o zdravim stilovima življenja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…