infakt__frame.jpgPrema podacima kojima raspolaže OC AMSS, na širem području Srbije je umereno oblačno vreme, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima, što uslovljava mestimično mokre kolovoze.
Trenutno je saobraćaj slabijeg inteziteta na skoro svim putnim pravcima, dok se zbog završetka produženog vikenda i Uskršnjih praznika, već sa prvim poslepodnevnim časovima očekuje znatno intezivniji saobraćaj, naročito na Ibarskoj magistrali i prilazima većim gradskim sredinama.

Na pojedinim deonicama, na kojima su započeti radovi i gde su prisutni putari sa mehanizacijom, saobraćaj je nešto usporeniji i obavlja se prema postavljenoj vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji. Putari skreću pažnju na veliki broj oštećenja, najčešće u vidu udarnih rupa i deformacija na kolovozima. Zbog toga svi vozači treba da budu veoma oprezni i da voze brzinom koja će im omogućiti da blagovremeno preduzmu odgovarajuće mere kako bi izbegli oštećenja i deformacije na kolovozu. Neophodno je i da poštuju saobraćajne propise i ograničenja na koja ih upozorava postavljena vertikalna saobraćajna signalizacija.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…