infakt__frame.jpgMeđunarodni Dan planete Zemlje, ove godine obeležiće se po 39. put širom planete. Reč je o najvećem opšteprihvaćenom prazniku “ekološke porodice Zemlje” kada se organizuju akcije za kreativnu promenu ekološke svesti na lokalnom, nacionalnom i globalnom planu, u kojima prosečno svake godine učestvuje najamanje pola milijarde ljudi. 22. aprila na trgu Republike u Beogradu svoj program posvećen ovom danu imaće i mališani iz kreativne radionica Pinokio, ali će sa svojim vaspitačima učestvovati i na sajmu SPREG kao gosit stomatološke službe.

Mališani kreativne radionice Pinokio već godinama učestvuju sa svojim programom i autorskim predstava na raznim gradskim manifestacijama, a Vesna Lazić ističe da sa decom uopšte nije teško raditi, kao i da su deca veoma kreativna.

Za 7 godina postojanja Udruženja Anđeli čuvari u okviru koga radi i kreativna radionica Pinokio kroz program je prošlo oko 800 dece. Udruženje sarađuje sa zdravstvenim ustanovama, dečijim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, sportskim klubovima i brojnim javnim institucijama, a za sveukupnu aktivnost u radu sa decom u Sremskim Karlovcima krajem prošle godine uručeno im je i posebno priznanje.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…