Istrazivaci.jpgČlanovi Društva istraživača Vladimir Mandić Manda uz podrušku brojnih prijatelja i donatora priveli su kraju izgradnju objakta Istraživačke kuće nakon dve godine od početka realizacije ovog velikog projekta. U narednom periodu očekuje se završetak elektroinstalacija, grejanje, kupovina nameštaja i parterno uređenje oko objekta.

Društvo istraživača ove godine obeležava 40 godina svog aktivnog rada i tokom cele godine predvišene su brojne aktivnosti.

Društva istraživača uspostavilo je i saradnju sa i Rotari organizacijom koja je rezultirala kupovinom specifične opreme i računara za „Istraživačku kuću”.

Značajan jubilej, 40 godina kontinuiranog rada sa mladima i zainteresovanima za nauku i prirodu, Društvo istraživača dočekaće u novom objektu. Itraživači su danas veoma prisutni i u mnogim korisnim akcijama koje pokreće civilni sektor, ali i lokalna samouprava. U Društvu se nadaju da će i pored trenutnih ekonomskih okolnosti iznaći načine da se dovrši Istraživačka kuća, prostor opremi u potpunosti i da je u buduće koriste mnoge generacije mladih Valjevaca.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…