infakt__frame.jpgSporazum o primopredaji prvih osam stanova za ratne vojne invalide i porodice palih boraca potpisan je danas između Ministarstva rada i socijalne politike Republike Srbije, grada Valjeva i korisnika. Stanovi su dodeljeni za porodica koje su na konkursu Ministarstva rada i socijalne politike po utvrđenim kriterijumima najviše rangirane, ostvarivši pravo na rešavanje stambenog pitanja.

Stanove u zakup na određeno vreme do deset godina u Valjevu u zgradi na Trgu Vladike Nikolaja bb u Novom naselju, u skladu sa odredbama propisanim Uredbom o rešavanju stambenih potreba ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca dobilo je osam porodica.

Ministarstvo rada i socijalne politike raspisalo je još jedan Konkurs za dodelu preostalih osam stanova za ratne-vojne invalide i porodice palih boraca. Konkursom je predviđeno da u Valjevu još osam porodica iz ove kategorije stanovništva bude stambeno obezbeđeno. Njima će biti dodeljeno šest garsonjera, jedan jednoiposoban i jedan dvoiposoban stan.

Mogućnost da konkurišu imaju svi koji ispunjavaju uslove propisane Uredbom o rešavanju stambenih potreba ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca, a zahtev sa potrebnom pratećom dokumentacijom podnosi se Ministarstvu rada i socijalne politike najkasnije do 5. januara naredne godine.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…