infakt__frame.jpgViše od 70 programa biće izvedeno na 7 lokacija tokom devet dana trajanja Tešnjarskih večeri koje se ove godine u gradu na Kolubari održavaju dvadesetdrugi put. Program će počinjati u popodnevnim satima, a previćeni su brojni koncerti, pozorišne predstave, izložbe, knjiđevne večer. Grad gost ove godine je Šabac, a organizatori su ove godine brojne programe osmislili u staroj čaršiji koja će tokom trajanja manifestacije biti potpuno zatvorena za saobraćaj.

Tokom svih devet dana trajanja Tešnjarskih večeri predviđeni su prateći programi poput izlobi i prodaje meda, prezentacije tradicionalnih srpskih specijaliteta, izložbi domaće radinosti, a Zdravstveni centar Valjevo biće prisutan kroz aktivnosti patronažne službe i Preventivnog centra kroz promociju zdravih stilova života.
Vizuelni identitet Tešnjarskih večeri osmislio je Dušan Arsenić, a pored generalnog pokrovitelja Grda Valjeva održavanje manifestacije pomogli su i brojni sponzori pre svega Vujić voda, studio Gorenje i fabrika Vali.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…