metalac.jpgKošarkaška utakmica 22 kola Prve B lige između valjevskog Vujić Metalac i KK Kikinda odigraće se u subotu 22. marta u standardnom terminu od 19. 30 u valjevskoj Hali sportova.
Košarkaši Metalca i dalje zauzimaju lidersku poziciju sa 38 bodova koliko ima i drugoplasirana ekipa Tamiš Petrohemije iz Pančeva.
KK Kikinda zauzima osmu poziciju na tabeli sa 12 pobeda i 9 poraza. U prvom delu prvenstva na gostovanju u Kikindi valjevski Metalac izgubio je sa čak 11 poena razlike

U prošlom kolu Vujić Metalac je izgubio od trećeplasirane ekipe Crnokosa iz Kosjerića sa samo 2 poena. Ono što karakteriše ekipu Crnokose je da u prvoj četvrtini stvori značajnu prednost, a to se dogodilo i ovoga puta. Iako je drugo poluvreme rezultatski pripalo valjevcima, ipak je domaća ekipa slavila pobedu.

Liderska pozicija i želja da se uđa u Prvu A ligu svakako su motiv za košarkaše Vujić Metalca da se u subotu dobije meč protiv KK KIkinde, a pomoć i podrška navijača sa tribina umnogome će tome i doprineti.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…